Norges billigste billån

Best i test – Dittbillån.no ligger på topp i Nettavisen sin kåring over Norges billigste billån.

 

Nettavisen skriver:

Også billån har falt til rekordlave nivåer. Nå kan du få billån (pant i bilen) med en effektiv rente på under 5 prosent. I forhold til verdifallet på en bil teller ikke finansieringskostnadene mye. Men du kan i hvert fall sørge for at du skaffer deg det billigste billånet.

 

Prisen på billånene (pant i bilen) avhenger av egenkapitalandelen. De fleste skiller mellom 35 prosent egenkapital, 20 prosent, og ingen egenkapital. Gjennomsnittlig skiller det omtrent 1,2 prosentpoeng mellom en egenkapitalandel på 35 prosent, og på null.


Dittbillån er et nytt billånstilbud fra AS Financiering (eid av Sparebanken Øst). Med 35 prosent egenkapital er renten 4,25 prosent. Lånet er helt uten gebyrer, slik at effektiv renten blir 4,33 prosent uavhengig av lånebeløp. Med 50 prosent egenkapital går renten ned til 3,80 prosent. Med den egenkapitalandelen er dette lånet for tiden billigst på alle lånebeløp. De gir ikke lån hvis egenkapitalandelen er under 35 prosent.

Har du minimum 35% egenkapital får du billån hos Dittbillån.no til en av markedets beste betingelser med svar på dagen. Du signerer lånepapirene med BankID. Helt enkelt, helt gebyrfritt.