Bilfinansiering

Hos Dittbillån.no får du bilfinansiering fra 4,55 % rente. Vi er en lånetjeneste fra AS Financiering som er en del av Sparebank Øst. Ingen er bedre på billån enn oss.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Norges billigste billån

Er du ute etter gebyrfri* bilfinansiering med lav effektiv rente og gode betingelser? Det kan du søke om gjennom Dittbillån.no. Hvis bilen du skal kjøpe er yngre enn seks år og du stiller med minimum 35 % egenkapital, kan du få tilbud om vårt aller beste billån.

Vi tilbyr billån ved kjøp av både ny eller brukt bil. Har du planer om kjøp av bil men ikke bestemt deg for hvilken, kan du søke om lånebevis. Dette er spesielt lurt hvis du skal kjøpe brukt og planlegger å gå på visninger. Da kan du dokumentere for selgeren at finansiering allerede er i orden, og har mulighet til å slå til på kort varsel dersom et godt tilbud skulle dukke opp.

Søke billån hos Dittbillån.no

Vi arbeider for at finansiering av bil skal være så ukomplisert som mulig. Derfor tilbyr vi elektronisk søknadsskjema og signering med BankID. Behandlingen av søknaden din starter med det samme du trykker “send”, og vanligvis får du et svar i løpet av dagen.

Slik søker du bilfinansiering hos oss:

  • Klikk på “Søk om billån” og fyll ut søknadsskjema.
  • Du får svar på søknaden i løpet av kort tid.
  • Lånedokumentene signeres digitalt på MinSide.

I tillegg ber vi deg laste opp følgende dokumentasjon:

  • Kjøpekontrakt.
  • Dokumentasjon på at andre eventuelle heftelser på bilen blir slettet.

Er du usikker på om bilen har heftelser kan du søke opp registreringsnummeret i Brønnøysundregistrene. Så snart avtalen er signert og vi har mottatt all nødvendig dokumentasjon, blir lånet utbetalt.

Kalkulator for billån

Før du skal låne penger til bil og andre kjøretøy, kan du på Dittbillån.no sjekke hva lånet vil koste deg med vår billånkalkulator. Vi anbefaler at du tester kalkulatoren før du går videre til lånesøknaden.

Våre tjenester viser deg hvor mye du kan låne og hvor mye du trenger i egenkapital. Den viser deg også din potensielle nedbetalingstid og hva du må betale per måned. Hva du må betale avhenger av renten du får. Kalkulatoren viser deg bare et estimat og ikke den endelige kostnaden på ditt lån.

Kalkulatoren er praktisk for deg som ønsker å sjekke kostnaden på ulike billån på forhånd. Slik kan du undersøke dine muligheter for beste rente på lån til bil og kjøretøy.

Realiser drømmen om kjøp av bil i dag

Drømmer du om å kjøpe bil? For noen er bil en lidenskapelig hobby, mens andre ser det først og fremst som et praktisk hjelpemiddel i en travel hverdag. Uansett bakgrunn for bilkjøpet, kan du søke bilfinansiering gjennom Dittbillån.no.

Våre lånetjenester fra AS Financiering har kanskje markedets beste vilkår på vanlig billån. Det er gratis og uforpliktende å sende inn en søknad hos oss.

AS Financiering er et finansieringsselskap som har eksistert helt siden 1930. Gjennom våre tjenester får du et godt lånetilbud, uansett hvilken bil du ønsker kjøpe. Du får lån til nye og brukte biler, motorsykler, båter og AmCars med pant i bilen som sikkerhet. AS Financiering gir også lån til caravan og grønt billån til elbil og hybrid.

Velkommen som kunde hos oss!

Søk billån

Ofte stilte spørsmål om bilfinansiering

Hvordan signerer jeg lånedokumentene?

Du må ha BankID for å signere lånedokumenter hos oss. Dersom du ikke har dette, kan du ta kontakt med banken din eller besøke www.bankid.no. For å lese dokumentene trenger du oppdatert programvare for å lese PDF-dokumenter.

Kan jeg bruke lånet på en annen bil enn den jeg søkte på?

Du kan endre registreringsnummer helt frem til signeringsprosessen starter. Biltype og modell vil da endre seg automatisk i systemet vårt. Du må imidlertid ha bestemt deg for hvilken bil du kjøper før du signerer lånedokumentene.

Hva skjer etter jeg har signert?

Etter at du har signert lånedokumentene, må du laste opp kopi av kjøpekontrakt og nytt vognkort.

Hvordan sender jeg inn resten av dokumentene?

For å laste opp dokumentene til vårt system, må du først skanne dem. Vi aksepterer følgende filtyper: png, jpg, gif eller tiff. Klikk på “Last opp”, og søk opp den aktuelle filen fra datamaskinen din. Enkeltfiler kan ikke være større enn 5MB.

Hva skjer hvis selger ikke vil omregistrere bilen?

Dersom selger ikke ønsker å omregistrere bilen, må du laste opp alle lånedokumenter elektronisk. Deretter laster du opp alle nødvendige dokumenter gjennom våre sider. Når dette er gjort, kan selger kontakte oss for bekreftelse av utbetaling av lånet så snart bilen er omregistrert.

Må bil og forsikring stå på låntakers navn?

Ja, både lån- og forsikringstaker må stå i samme navn for å få godkjent bilfinansiering hos oss.

Hva skjer dersom det er lån eller andre heftelser på bilen?

Dersom bilen har lån eller andre heftelser på seg, må selger sørge for å innhente opplysninger om innløsningssum. Dersom de totale heftelsene er høyere enn det nye lånebeløpet hos oss, må denne andelen innbetales til panthaver før vi utbetaler lånet.

Når utbetales lånet?

Lånet kan utbetales straks følgende er utført:

  1. Lånedokumenter er signert elektronisk
  2. Kopi av kjøpekontrakt er lastet opp
  3. Kopi av midlertidig vognkort, i ny eiers navn er lastet opp
  4. Bilen er fri for heftelser, evt. dokumentasjon i forhold til heftelser er lastet opp

Kan jeg betale mitt billån raskere?

Det kan du – på flere måter. Med et billån fra Dittbillån.no kan du når som helst nedbetale hele eller delbetale større deler av ditt lån før terminen tilsier. Dette medfører ingen ekstra kostnader.

Må lånet brukes på ny eller brukt bil?

Du velger selv om ditt billån skal brukes på en helt ny eller en brukt bil. Du kan også bruke lånet til å kjøpe flere typer kjøretøy enn bare bil.

Hva er et grønt billån?

Et grønt billån er lån som brukes på å kjøpe miljøvennlige biler – altså et billån til elbil. Dittbillån.no tilbyr lån til alle biltyper og derfor også billån av denne typen uten ekstra betingelser.

Kan jeg ta pant i bilen for lånet?

Med Dittbillån.no har du mulighet til å ta pant i alle kjøretøy som sikkerhet for et nytt billån.

*Forutsetter inngåelse av avtalegiro eller eFaktura. I tillegg kommer tinglysningsgebyr kr. 1051.