Billånskalkulator

Se hvor mye du kan låne med vår billånskalkulator, og gå enkelt videre til lånesøknaden. Dittbillån.no hjelper deg med finansiering av ny eller brukt bil.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Se hva lånet koster før du søker

Over kan du bruke vår billånskalkulator før du søker. Det er praktisk hvis du vil vite hva lånet koster og hvor mye du kan låne på forhånd. Vi anbefaler at du tester deg litt frem før du går videre til lånesøknaden.

Hva viser billånskalkulatoren?

Billånskalkulatoren viser deg:

 • Hvor mye du kan låne
 • Hvor mye du må ha i egenkapital
 • Hvor lang nedbetalingstid du kan få
 • Hva du må betale i måneden
 • Hvilken rente du får

Vi vil understreke at billånkalkulatoren kun viser deg et estimat. Du må sende inn en søknad for å få vite nøyaktig hva du kan få i rente, og om hele beløpet du søkte om å låne ble innvilget.

Dittbillån.no – Norges billigste billån

Hos oss kan du nå få sommerkampanje rente fra 1,99 % med minimum 50 % egenkapital. Dette er landets laveste. Dersom du betaler med avtalegiro eller eFaktura, er det helt gebyrfritt*.

Alle biltyper

Vi hjelper deg å kjøpe ny bil, eldre bil og brukt bil. Vil du tenke på miljøet når du kjøper bil? Du trenger ikke grønt billån for å kjøpe elbil. Vi finansierer alle bildrømmer.

Les mer: Gebyrfritt billån

Hvorfor får jeg bare et estimat?

Dette er fordi renten er individuell. Med andre ord undersøker vi dine forutsetninger som låntaker, og gir deg en kredittscore basert på dette.

 • Dersom du får en god score, får du lavere rente.
 • Får du derimot en dårligere score, vil også renten bli høyere.

Forhold som avgjør kredittscoren din er blant annet betalingsevne og -historikk, hvor mye du har i gjeld og hvor mye du eier. Derfor kan vi ikke gi deg renten din før du sender oss en søknad. Da vil du motta et personlig rentetilbud innen kort tid – vi svarer vanligvis i løpet av dagen.

Kan jeg påvirke renten?

Ja, du har absolutt mulighet til å påvirke hva du får i rente. Fikk du ikke så lav rente som du forventet da du søkte, er det mye du kan gjøre for å bedre situasjonen. Du kan blant annet:

 • Refinansiere forbruksgjeld
 • Slette betalingsanmerkninger
 • Søke sammen med en medlåntaker
 • Spare til en større egenkapital

Ved å rydde opp i privatøkonomien din vil du få en bedre kredittscore, og dermed mulighet til å få lavere rente. Gjør de nødvendige grepene for å bedre den økonomiske situasjonen din, og søk igjen på et senere tidspunkt.

Slik søker du Norges billigste billån

Fra billånskalkulatoren klikker du deg enkelt videre til lånesøknaden. For at pengene skal utbetales må du signere lånedokumentene som kommer på e-post, og laste opp annen nødvendig dokumentasjon.

Trenger du hjelp er det selvfølgelig bare å ta kontakt. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å realisere bildrømmen!

Søk billån

*Forutsetter inngåelse av avtalegiro eller eFaktura. I tillegg kommer tinglysningsgebyr kr. 1051.