Billånskalkulator

Se hvor mye du kan låne med vår billånskalkulator, og gå enkelt videre til lånesøknaden. Dittbillån.no hjelper deg med finansiering av ny eller brukt bil.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Se hva lånet koster før du søker

Hos Dittbillån.no finner du en praktisk billånskalkulator som du kan bruke før du søker lån til å kjøpe ny bil. Det er praktisk hvis du vil vite hva lånet koster og hvor mye du kan låne på forhånd. Vi anbefaler at du tester deg litt frem før du går videre til lånesøknaden.

I billånskalkulatoren får du vite:

  • Hvor mye du kan låne
  • Hvor mye du må ha i egenkapital
  • Hvor lang nedbetalingstid du kan få

Vi vil understreke at kalkulatoren kun viser deg et estimert svar på punktene over. Du må sende inn en søknad for å få vite nøyaktig hva du kan få i rente, og om hele beløpet du søkte om å låne ble innvilget.

Hvorfor må jeg sende inn en søknad for å få svar?

Årsaken til at billånskalkulatoren kun gir deg et estimat, er fordi renten blir individuelt beregnet med grunnlag i den enkelte søkeren. Med andre ord undersøker vi dine forutsetninger for å være en god låntaker, og gir deg en kredittscore basert på dette. Dersom du får en god score, får du lavere rente. Får du derimot en dårligere score, vil også renten bli høyere.

Forhold som avgjør kredittscoren din er blant annet betalingsevne og -historikk, hvor mye du har i gjeld og hvor mye du eier.

Renten kan derfor variere fra person til person, og hva akkurat du får i rente kan vi ikke fortelle deg før du sender oss en søknad. Da vil du motta et personlig rentetilbud innen kort tid – vi svarer vanligvis i løpet av dagen.

Kan jeg påvirke renten?

Ja, du har absolutt mulighet til å påvirke hva du får i rente. Fikk du ikke så lav rente som du forventet da du søkte, er det mye du kan gjøre for å bedre situasjonen. Du kan blant annet:

  • Refinansiere forbruksgjeld
  • Slette betalingsanmerkninger
  • Søke sammen med en medlåntaker
  • Spare til en større egenkapital

Ved å rydde opp i privatøkonomien din vil du få en bedre kredittscore, og dermed mulighet til å få lavere rente. Gjør de nødvendige grepene for å bedre den økonomiske situasjonen din, og søk igjen på et senere tidspunkt.

Slik søker du billån

Fra billånskalkulatoren klikker du deg enkelt videre til lånesøknaden. For at pengene skal utbetales må du signere lånedokumentene som kommer på e-post, og laste opp annen nødvendig dokumentasjon.

Trenger du hjelp er det selvfølgelig bare å ta kontakt. Vi gleder oss til å hjelpe deg med å realisere bildrømmen, helt gebyrfritt*!

Søk billån

*Forutsetter inngåelse av avtalegiro eller eFaktura. I tillegg kommer tinglysningsgebyr kr. 1051.