Kjøpe bil

Skal du kjøpe bil? Kjøp og salg av bil er morsomt og spennende, men det kan også være en utfordring å finne en bil som møter alle behovene dine til en fornuftig pris.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Tips til kjøp av bil

Uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil, er det en stor investering. For mange er bilen absolutt nødvendig for å få hverdagen til å gå rundt, og selv om de kanskje er ute etter en rimeligere bruktbil er det like viktig at bilen er trygg og i god teknisk stand.

Derfor er det viktig å teste bilen for å gjøre seg kjent med bilens tilstand og kvalitet. Har du aldri kjøpt bruktbil før kan vi anbefale nettsidene til Forbrukerrådet og NAF. Her finner du mange gode tips, råd og huskeregler for kjøp og salg av bil.

Lån fra Dittbillån.no

Skal du kjøpe bil, og velger en modell som er yngre enn seks år og kan stille med minimum 35 % egenkapital, tilbyr Dittbillån.no Norges billigste billån. Vår sommerkampanje rente er 1,99 % med 50 % egenkapital, og lånet er gebyrfritt*. Vi tilbyr noen av landets beste vilkår ved kjøp av bil.

Slik søker du lån hos oss:

 • Klikk på “Søk om billån” og fyll ut søknadsskjema.
 • Du får svar på søknaden i løpet av kort tid.
 • Lånedokumentene sendes på e-post og signeres med BankID.

I tillegg må du laste opp nødvendig dokumentasjon:

 • Kopi av midlertidig vognkort i den nye eierens navn.
 • Panteattest fra forsikringsselskapet.
 • Kjøpekontrakt.
 • Bekreftelse på at eventuelle heftelser blir slettet.

Lånet blir utbetalt så snart avtalen er signert og vi har mottatt den nødvendige dokumentasjonen.

Ting å tenke over før du skal kjøpe bil

Hvis du ikke har bestemt deg for merke eller modell ennå, har du en rekke valg foran deg. Som et minimum bør du svare på disse spørsmålene før du bestemmer deg for type bil:

 • Hvor mange skal ha plass i bilen?
 • Skal du kjøre lange strekninger?
 • Hva slags utstyr og bagasje skal bilen romme?
 • Hvor mye er du villig til å betale for bilen?

Det er altså dine behov som bør være førende for hvilken bil du ender opp med å kjøpe. Klarer du å gjøre en god vurdering av behovene dine, har du kommet langt på vei i å kjøpe bil.

Ny eller brukt?

Hos Dittbillån.no kan du søke lån, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Noen foretrekker å kjøpe ny bil for å få et forutsigbart og enkelt bilhold. Med en ny bil blir det færre uforutsette utgifter, og du sikrer deg mot kostbare feil og mangler.

Samtidig er det kostbart å kjøpe bil som er ny. En bil taper gjennomsnittlig halvparten av verdien sin bare de første fem årene den er på veien, og derfor kan det være mer lønnsomt å kjøpe bruktbil.

Vi tilbyr et svært gunstig billån ved kjøp av bil som er yngre enn seks år gammel. Hos Dittbillån.no kan du også få lånebevis, som er praktisk dersom du skal kjøpe bruktbil.

Skal du kjøpe bil? Søk billån i dag, så hører vi fra oss innen kort tid.

Søk billån

*Forutsetter inngåelse av avtalegiro eller eFaktura. I tillegg kommer tinglysningsgebyr kr. 1051.