Kjøpe bil

Skal du kjøpe bil? Kjøp og salg av bil er morsomt og spennende, men det kan også være en utfordring å finne et kjøretøy som møter alle behovene dine til en fornuftig pris.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Tenk på dette når du kjøper bil

Happy family buying a new car at the car showroom.

Uansett om du skal kjøpe ny eller brukt bil, er det en stor investering. For mange er bilen absolutt nødvendig for å få hverdagen til å gå rundt, og selv om de kanskje er ute etter en rimeligere bruktbil er det like viktig at kjøretøyet er trygt og i god teknisk stand.

Derfor er det viktig å teste bilen for å gjøre seg kjent med dens tilstand og kvalitet. Har du aldri kjøpt bruktbil før kan vi anbefale nettsidene til Forbrukerrådet og NAF. Her finner du mange gode tips, råd og huskeregler for kjøp og salg av bil.

Dittbillån.no tilbyr finansiering av nye og brukte biler. Send oss en søknad i dag!

Lån til bilen fra Dittbillån.no

Father and daughter buying a new car at the car showroom.

Skal du kjøpe bil, og velger en modell som er yngre enn seks år og kan stille med minimum 35% egenkapital, tilbyr Dittbillån.no det som må være Norges billigste billån. Vår rente starter på 4,95 % med 50 % egenkapital, og lånet er gebyrfritt*. Vi tilbyr noen av landets beste vilkår ved kjøp av bil.

Slik søker du lån hos oss:

  • Klikk på “Søk billån” og fyll ut søknadsskjema.
  • Du får svar på søknaden i løpet av kort tid.
  • Du mottar en mail med link – lånedokumentene signeres elektronisk med BankID.

I tillegg må du laste opp nødvendig dokumentasjon:

Deretter vil vi utbetale lånet så snart kjøretøyet er omregistrert (og omregistreringsavgiften betalt).

Før du kjøper bil er det viktig å huske på…

Father and daughter buying a new car at the car showroom.

Hvis du ikke har bestemt deg for merke eller modell ennå, har du en rekke valg foran deg. Som et minimum bør du svare på disse spørsmålene før du bestemmer deg for type bil:

  • Hvor mange skal ha plass i bilen?
  • Skal du kjøre lange strekninger?
  • Hva slags utstyr og bagasje skal bilen romme?
  • Hvor mye er du villig til å betale?

Det er altså dine behov som bør være førende for hvilken bil du ender opp med å kjøpe. Klarer du å gjøre en god vurdering av behovene dine, har du kommet langt på vei i å kjøpe bil.

Beregn lånet med en billånskalkulator

Bruk en billånskalkulator til å beregne kostnaden på lånet før du søker. Da kan du planlegge økonomien på lang sikt, og finner ut av hvor mye du har råd til å låne.

Skal bilen være ny eller brukt?

Beautiful young woman is talking to handsome bearded sales manager while choosing a car in dealership. Man is using a digital tablet

Hos Dittbillån.no kan du søke lån, enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Noen foretrekker å kjøpe ny bil for å få et forutsigbart og enkelt bilhold. Med en ny bil blir det færre uforutsette utgifter, og du sikrer deg mot kostbare feil og mangler.

Samtidig er det kostbart å kjøpe ny bil. En bil taper gjennomsnittlig halvparten av verdien sin bare de første fem årene den er på veien, og derfor kan det være mer lønnsomt å kjøpe brukt.

Fordeler med å kjøpe ny bil

Nye biler koster mer, men er tryggere i bruk. Du trenger ikke bekymre deg for store utgifter til service og reparasjon, da dette dekkes av garantien. Hvis du er opptatt av at bilen møter de siste kravene til sikkerhet og utslipp, er det en fordel å velge ny bil. Da vil du også få en svært behagelig kjøreopplevelse.

Fordeler med å kjøpe bruktbil

Den største fordelen med å velge brukt er at kjøpskostnaden blir lavere. Biler taper seg mest i verdi i løpet av de 3-5 første årene på veien, og ved å velge brukt slipper du dette verditapet. Velger du en bruktbil som er 3-5 år gammel, vil også den by på høy sikkerhet og en god kjøreopplevelse.

Pass på at bilen du skal kjøpe er i god stand og at du får med en grundig tilstandsrapport. Kjøper og selger må alltid skrive kjøpekontrakt, og det er en fordel å ta bilen gjennom en NAF-test.

Billån og lånebevis

Young couple shaking hands with sales agent after a successful car buying

Vi tilbyr Norges billigste billån så lenge bilen ikke er eldre enn seks år. Hos Dittbillån.no kan du også få lånebevis, som er praktisk dersom du skal kjøpe bruktbil.

Skal du kjøpe bil? Søk i dag, så kontakter vi deg innen kort tid.

Søk billån

*Forutsetter inngåelse av avtalegiro eller eFaktura. I tillegg kommer tinglysningsgebyr kr. 1051.