Billigst billån

Her får du billigst billån – Dittbillån.no kommer best ut, skriver Dine Penger 12.06.20. Vi hjelper deg å oppnå bildrømmen med Norges billigste billån, nå fra 4,55 % rente.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Drømmer du om ny bil eller biltur i Norge?

Norgesferie er i vinden som aldri før. Hvorfor ikke oppleve alt Norge har å by på med bil? Biltur er en billig ferie med mye frihet.

Drømmer du om å kjøre langs Sørlandskysten? Eller over Hardangervidda? Kanskje du vil slappe av med familien på Jærens kritthvite strender? Vi hjelper deg å komme frem – uansett hvor du er på vei.

Å kjøpe bil er en stor investering. Da vil man unngå ekstra kostnader fra dyre lån. Med Norges billigste billån kan du kjøpe ny bil uten å bekymre deg over høye renter og gebyrer.

Du kan bruke lånet til å kjøpe en splitter ny bil, bruktbil eller el-bil.

Hvorfor er nettopp Dittbillån.no Norges billigste billån?

View of gorgeous brunette girl sitting inside vehicle, enjoying comfortable seats and listening instructor. Handsome manager of car dealership presenting characteristics of automobile to female.

Vi har billigst billån enten du skal kjøpe ny eller brukt bil. Dette er fordi:

 • rente fra kun 4,95 % (50 % egenkapital)
 • gebyrfritt*

Dittbillån.no er perfekt for deg som har egenkapital på minimum 35 prosent, og som ikke kan ta opp billån gjennom boliglån.

Lånet vårt er gebyrfritt hvis du betaler med avtalegiro eller eFaktura. Dette betyr at vi verken tar etableringsgebyr eller termingebyr. Det offentlige krever tinglysningsgebyr på kr 1051. Utover dette er billånet helt gebyrfritt.

Nettopp derfor, og fordi vi har rente fra kun 4,95 % , er vårt billån billigst.

Velg billånet som passer best for deg!

Vi har to ulike lån. Begge er gunstige, men har du 50 prosent egenkapital får du aller best betingelser og det billigste billånet.

Lån med minimum 50% egenkapital

Nominell rente: 4,95 %
Effektiv rente: 4,65 %

Lån med minimum 35% egenkapital

Nominell rente: 4,75 %
Effektiv rente: 4,85 %

Dittbillån.no til topps i DinePenger-sammenligning

Side view of beautiful girl smiling and looking at camera. Gorgeous young woman holding keys of her new red auto. Happy female client of car dealership buying automobile.

DinePenger har sammenlignet en rekke lån for å finne det beste billånet. Dittbillån.no fra AS Financiering kommer best ut.

DinePenger skriver:

Etter noe nøling har boliglånsrentene blitt kuttet i hytt og vær etter at koronakrisen ble et faktum. Men hva med billån? Slik bør du finansiere billån nå.

Norgesferie er blitt ferieplan nummer én blant nordmenn, og de som ikke allerede har bil eller trenger en oppgradering, er aktuelle bilkjøpere. Men hvordan får du ny bil på den billigste måten?

Best ut per mandag formiddag kommer Dittbillån.no (AS Financing) med en billånsrente på 2,53 prosent, riktignok med krav om 50 prosent egenkapital. Lene Drange mener dette en god «deal» for dem som ikke har mulighet til å ta opp lån til bilen gjennom boliglånet.

Sammenlign gjerne våre priser med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no

Bruk vår kalkulator for å se hvor mye du kan låne

Hatchback Car travel driving road trip of woman summer vacation in blue car at sunset,Girls happy traveling enjoy holidays and relaxation with friends together get the atmosphere and go to destination

Før du søker om Norges billigste billån, bør du prøve vår billånskalkulator. Den forteller deg:

 • Hvor mye du kan låne
 • Hvor mye du må ha i egenkapital
 • Hvor lang nedbetalingstid du kan få
 • Hvilken rente du kan få
 • Hva du må betale per måned

Kalkulatoren er et nyttig verktøy for deg som er usikker på hvilken bil du bør kjøpe. Kanskje har du funnet bilen du drømmer om, men vil vite hva månedsbeløpet blir på? Da er det bare å prøve seg frem med billånskalkulatoren. Vi tilbyr rimelig billån enten du kjøper ny eller brukt bil.

Les mer om billånskalkulatoren.

Slik søker du Norges billigste billån:

 1. Klikk på «Søk om billån» og fyll ut skjema.
 2. Du får raskt svar på om lånesøknaden er godkjent.
 3. Du mottar en mail med link – lånedokumentene signeres elektronisk med BankID.
 4. Du må laste opp kjøpekontrakten.

Har du spørsmål? Les mer i Ofte stilte spørsmål under, eller ta kontakt med vår kundeservice på kunde@dittbillan.no. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søk billån

Ofte stilte spørsmål om Norges billigste billån

Hvorfor har dere beste lån til bil?

Vi har Norges billigste billån takket være lav rente og få gebyrer.

Med nominell rente fra 4,95 % kan du være sikker på at ditt bilkjøp blir billigst mulig. Vi har to ulike billån. Med 35 % egenkapital får du 4,75 % rente. Med 50 % egenkapital får du 4,95 % rente.

Vårt billån er gebyrfritt* dersom du bruker eFaktura eller avtalegiro. Det offentlige krever en tinglysningsgebyr på 1051 kroner, men du betaler ingen gebyrer til oss i Dittbillån.no.

Er deres lån billigere enn et grønt billån?

Ja, vi tilbyr Norges billigste billån – uansett om det snakk om vanlig eller grønt billån. Du kan bruke et billån fra oss til å kjøpe akkurat den bilen du drømmer om – enten det er en ny bil, brukt bil, elbil eller hybrid.

Hva er et grønt billån?

Et grønt billån er et lån for deg som vil kjøpe en miljøvennlig bil. Du må altså bruke det på enten elbil eller hybrid. Et grønt billån har gjerne lavere rente enn et vanlig billån, og kan derfor gjøre det enklere å ta et grønt valg.

Samtidig betyr ikke “grønt billån” automatisk lavest rente. Hos oss får du landets laveste rente – og derfor også det billigste lånet – uansett hva slags bil du velger å kjøpe.

Hva betyr “pant i bilen”?

Pant i bilen kalles også sikkerhet i bilen. Det fungerer på samme måte som et boliglån. Her stiller man med sikkerhet i boligen man kjøper. Når du skal kjøpe ny bolig, selger du den gamle og får dermed betalt ned lånet til banken. Sikkerhet gir en slags forsikring om at lånet blir betalt tilbake.

Pant i bilen fungerer på samme måte. Når du stiller med sikkerhet, kan vi som utlåner gi bedre betingelser som lavere renter. Dersom du kjøper bil med et lån uten sikkerhet, må utlåneren sikre seg på andre måter. Dette gjøres gjerne gjennom høyere renter.

Kan jeg kjøpe både ny og brukt bil?

Ja, du kan kjøpe både ny og brukt bil med vårt billån – så lenge bilen ikke er eldre enn 6 år. Med andre kan du få en moderne bil rett fra forhandleren, eller gjøre et kupp på en godt brukt bil. Det er opp til deg hva slags bil du velger.

Bør jeg kjøpe ny bil?

Hvis du ønsker en moderne bil uten slitasje, bør du kjøpe ny bil. Da får du i tillegg den nyeste teknologien og det nyeste utstyret på markedet. Du slipper forhåpentligvis hyppige og dyre reparasjoner de første årene.

Samtidig taper en ny bil mye verdi de første 2-3 årene. Derfor er det anbefalt å bare kjøpe ny bil hvis du tenker å beholde den en god stund. Etter 2-3 år flater verditapet ut.

Bør jeg kjøpe brukt bil?

Hvis du vil spare penger, bør du kjøpe en brukt bil. En bil som er 6 år eller yngre er fortsatt moderne. Dersom bilen er godt brukt og har lav kilometerstand, vil du ofte slippe større reparasjoner de første årene.

Et godt tips kan være å se etter en bil som har kjørt godt under 100 000 km. Etter dette kommer som regel de dyreste slitasjeskadene. Flere eksperter peker på at kjøp av bruktbil også handler mye om flaks. Selv en bil som har kjørt langt kan ha mange gode år igjen.

Bør jeg kjøpe elbil?

Elbil er et godt valg for deg som vil kjøre miljøvennlig, og som vil spare penger på avgifter og drivstoff. Selv med mye kjøring koster det ofte ikke mer enn 500-600 kr per måned for å lade elbilen hjemme. Til sammenligning er dette som regel mindre enn det koster for en full tank, og mange tanker flere ganger per måned.

I årene fremover kan vi forvente at elbilfordelene blir mindre. Allikevel er det fortsatt penger å spare på avgifter og bompenger. Over flere år kan dette bli en betydelig sum. Dette er viktig å tenke på når du skal kjøpe bil.

Hva er nominell rente?

Nominell rente er basisrenten som settes av banker og utlånere. Tallet sier noe om hvor mye du kan forvente deg å betale for ditt billån, men det er egentlig ikke det viktigste tallet for deg som låntaker. Effektiv rente er tallet du bør se på når du sammenligner billån.

Hva er effektiv rente?

Nominell rente er viktig, men effektiv rente er viktigere. Dette tallet får man når man legger til avgifter, gebyrer og andre kostnader. Effektiv rente er altså nominell rente pluss alle kostnader knyttet til lånet. Vanlige gebyrer for billån inkluderer: etableringsgebyr, fakturagebyr, årsgebyr og termingebyr.

Dersom et lån har mange slike kostnader, blir det stor forskjell mellom nominell rente og effektiv rente. En høy effektiv rente gjør ditt bilkjøp og billån dyrere totalt. Derfor er det viktig å se etter det beste billånet. Hos oss er det små forskjeller mellom nominell rente og effektiv rente fordi vårt lån er gebyrfritt* hvis du inngår avtalegiro eller eFaktura.

Hvordan får jeg den beste renten på lånet mitt?

Du får billigst billån om du har litt ekstra i egenkapital. Hos oss må du har minst 35 % egenkapital. Dette gir en effektiv rente på 4,85 %. Med så lave renter er dette blant landets beste billån.

Det aller beste lånet får du med 50 % egenkapital. Dette gir en effektiv rente på 4,65 %. Med billånskalkulatoren på toppen av denne siden kan du enkelt regne ut hvor mye egenkapital du trenger for å få lavere renter på lånet ditt.

Hvilken nedbetalingstid tilbyr dere?

Vi tilbyr nedbetalingstid på inntil 5 år. Vår laveste nedbetalingstid er på 1. år. Innenfor dette står du fritt til å velge ønsket nedbetalingstid.

Husk imidlertid på at kortere nedbetalingstid fører til større beløp per måned. Renten påvirkes av din egenkapital og økonomiske situasjon. Velg selv hvilken nedbetalingstid som passer best for deg og din hverdag.

Hvor kan jeg se mitt månedsbeløp?

Du kan enkelt se et estimert månedsbeløp ved å bruke billånskalkulatoren på toppen av denne siden. Hvor mye du betaler per måned bestemmes av lånebeløp (pris), egenkapital og nedbetalingstid.

I kalkulatoren ser du hvor mye egenkapital du trenger for å få det månedsbeløpet du ønsker.

Hvem driver Dittbillån.no?

Dittbillån.no tilbys av AS Financiering. Dette er et av Norges eldste finansieringsselskap. Du kan derfor være trygg på at du blir tatt godt vare på hos oss.

AS Financiering ble etablert i 1930. Siden den gang har AS Financiering hjulpet folk med kjøp av biler, båter, motorsykler, campingvogner og bobiler. Sparebanken Øst – en av landets største alliansefrie sparebanker – eier AS Financiering.

Hos Dittbillån.no får du kompetanse, oppfølging og erfaring. Vi har gode betingelser, tilbyr lave renter og setter god kundeservice høyt. Vårt mål er at du skal få kjøpt din drømmebil. Du kan enkelt kontakte vår kundeservice på kunde@dittbillan.no.

 

* Forutsetter inngåelse av avtalegiro eller eFaktura. I tillegg kommer tinglysningsgebyr kr 1051.