Billigste billån elbil

Vil du ha en mer miljøvennlig bil? Ser du etter et av landets billigste billån? Elbil-drømmen er nære! Vårt lån er billig og dekker alle biltyper.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Miljøvennlige biler er mer populære enn noen gang. Faktisk utgjorde elbiler mer enn halvparten av alle nye personbiler i 2020. Det er helt tydelig at flere tenker på miljøet når de velger bil. Er du også ute etter en miljøvennlig bil?

Da leter du sikkert etter et grønt billån. Hos Dittbillån.no finner du et av landets billigste billån uansett bil. Bruk dette til å gjøre elbilkjøpet så billig som mulig.

Derfor bør du velge Dittbillån.no

Poenget med et grønt billån er at det skal være billigere enn andre billån. Det betyr ikke at alle grønne billån er billige. Hos Dittbillån.no har vi blant Norges billigste billån – både innen grønne billån og vanlige billån.

Vi mener lånet vårt har bedre betingelser enn andre aktører fordi vi har:

  • Lave renter – fra kun 4,75 %
  • Ingen ekstra kostnader: Helt gebyrfritt*

Lave renter

Renter kan skille et dyrt billån fra et billig ett. Hos oss får du blant landets laveste renter. Med 35 % egenkapital får du 4,75 % i rente. Dersom du har 50 % egenkapital eller mer, får du vår beste rente på 4,75 % .

Du vil altså få et billån som er billigere enn et grønt billån – uansett om du har 35 % eller 50 % egenkapital.

Ingen ekstra kostnader

Ekstra kostnader kan gjøre et grønt billån mye dyrere – selv om det virker billig på papiret. Ofte er det stor forskjell mellom den renten som skiltes med og den renten du faktisk får. Dette er fordi kostnader som gebyrer og avgifter kommer i tillegg til renten.

Vårt lån er gebyrfritt* hvis du betaler med avtalegiro eller eFaktura. Det offentlige krever tinglysningsgebyr på kr 1051, men ellers er det ingen gebyrer.

Søk lån til elbil

Flere grunner til å velge Dittbillån.no

Du trenger ikke et grønt billån for å gjøre elbilkjøpet billigst mulig. I tillegg til de gunstige betingelsene over er det flere gode grunner til å velge oss:

  • Nedbetalingstid på inntil 5 år
  • Beløp mellom 100 000 kr og 2 000 000 kr
  • Både nye og brukte biler

Nedbetalingstid på inntil 5 år

Du velger selv hvor lang nedbetalingstid du ønsker, fra 1 år til 5 år. Da har du god tid til å betale tilbake, du vil få et lite månedsbeløp og du trenger ikke gjøre bilkjøpet til en stressende faktor i hverdagen.

Beløp mellom 100 000 kr og 2 000 000 kr

Med hjelp fra oss kan du kjøpe bil for beløp mellom 100 000 kr og 2 000 000 kr. Dette dekker de mest populære elbilene på markedet – pluss de som ikke er på markedet enda. Elbil har tradisjonelt sett vært dyrere enn andre biler, men med få avgifter kan du gjøre gode kjøp.

Både nye og brukte biler

Vi hjelper deg med finansiering til både brukt og ny bil. Kanskje du har funnet en bil til god pris på bruktmarkedet?

Søk lån til elbil

Ser du etter billigste billån? Elbil er fremtiden

CO2 fra biler står for 12 % av EUs utslipp. EU stiller krav til hvor mange gram per km en bil kan slippe ut. I 2019 nærmet gjennomsnittlig utslipp for nye biler i Norge seg under 120 g/km. Mot 2021 er målet for utslipp under 120 gram – faktisk helt ned i 95 g/km.

Miljøvennlige elbiler er den enkleste løsningen for å nå målene. Da lønner det seg å finne det billigste billånet. Elbil kan være dyrt – så vær lur med lånet.

Hva er et grønt billån?

Mange aktører tilbyr grønne billån, men hva gjør et billån grønt?

Et grønt billån skal gjøre det billigere å kjøpe elbil. Det er ikke nødvendigvis miljøvennlig i seg selv. Grunnen til at de kalles grønne er at de bare kan brukes til å kjøpe miljøvennlige biler. Med andre ord er lånet et hybrid- eller elbil-lån – et insentiv til å velge grønt.

Det er viktigere enn noen gang å tenke på miljøet. Mange ønsker seg derfor å skaffe elbil. Kanskje har du sett deg ut en elbil du vil kjøpe? Da er det viktig å se på billån også.

Søk lån til elbil

Hva gjør et billån billig eller dyrt?

Elbiler kan i seg selv være dyrere enn diesel- og bensinbiler. Da ønsker man ikke at billånet skal gjøre det enda dyrere. Det billigste billånet til elbil er ikke alltid et grønt billån.

Hva som er billigst avgjøres av spesielt to faktorer:

  • Faktor 1: Renter
  • Faktor 2: Gebyrer.

Lånet fra Dittbillån.no er gebyrfritt* og har blant landets laveste renter – fra kun 4,75 % . Dette gjør det til et av markedets billigste billån der ute – til tross for at vårt billån ikke egentlig er spesielt beregnet på elbiler. Vårt billån dekker alle biltyper.

Faktor 1: Renter

Når du skal sammenligne lån, må du skille mellom nominell og effektiv rente.

Nominell rente

Nominell rente er renten på lånet før gebyrer og andre kostnader er lagt til.

Effektiv rente

Effektiv rente er viktigst å se på. Dette tallet er nominell rente pluss alle kostnader. Hos oss er det lite kostnader, og derfor også liten forskjell mellom nominell rente og effektiv rente.

Færre faktorer å forholde seg til

Andre aktører har flere faktorer som påvirker effektiv rente – blant annet egenkapital og nedbetalingstid. Noen tilbyr inntil 100 % finansiering – altså at du ikke trenger egenkapital for å kjøpe bil. Dette kan by på høyere renter når du søker om lån.

Hos Dittbillån.no er det ikke like mange faktorer å forholde seg til. Vi baserer renten på hvor mye egenkapital du har. Du må ha minimum 35 % egenkapital, men får til gjengjeld en av Norges beste renter. Har du 50 % egenkapital, tilbyr vi enda bedre betingelser.

Lån med minimum 50 % egenkapital

Nominell rente: 4,75 %
Effektiv rente: 4,65 %

Lån med minimum 35 % egenkapital

Nominell rente: 4,75 %
Effektiv rente: 4,85 %

Faktor 2: Gebyrer og andre kostnader

Billån har ofte ekstra kostnader som etableringsgebyr. Hos oss slipper du dette om du betaler med avtalegiro eller eFaktura. Da trenger du verken betale etableringsgebyr eller termingebyr.

Søk lån til elbil

Sjekk ut vår billånskalkulator

Du kan bruke billånskalkulatoren vår til å teste et av landets billigste billån. Elbil-drømmen er nære, men du bør først sjekke estimert månedsbeløp og rente. Dette finner du i billånskalkulatoren.

Denne er også perfekt om du er usikker på lånesummen. Kanskje du har funnet flere biler du vurderer? Sjekk hvilken effekt egenkapital og nedbetalingstid har å si på månedsbeløpet i kalkulatoren. Prøv deg gjerne litt frem.

Les mer om billånskalkulatoren.

Billigste billån? Elbil-drømmen er rett rundt hjørnet

Dittbillån.no fra AS Financiering har altså ikke et eget grønt billån til elbil. Allikevel dekker vårt billån alle biltyper. Du kan derfor kjøpe elbil med vårt lån – et av landets billigste billån. Elbilen har aldri vært nærmere.

Noe du lurer på?

Har du spørsmål? Les mer i vår FAQ, eller send e-post til kunde@dittbillan.no.

Søk billån

* Forutsetter inngåelse av avtalegiro eller eFaktura. I tillegg kommer tinglysningsgebyr kr 1051.