Finansieringsbevis bil

Hos Dittbillån.no kan du enten søke billån eller finansieringsbevis til bil. Dette passer perfekt hvis du er usikker på hvilken bil du skal kjøpe.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Dette er finansieringsbevis til billån

Vi vil hjelpe deg med å finansiere bilen du drømmer om. Hos oss kan du søke om lån på to ulike måter:

 • Fyll inn registreringsnummeret på bilen du vil kjøpe
 • Trykk “Søk lånebevis her”

Dersom du velger det nederste, søker du om finansieringsbevis til bil. Da trenger du ikke å ha bestemt deg for hvilken bil du vil kjøpe enda. Istedenfor får du en garanti på at du kan få låne penger fra oss når du har funnet drømmebilen.

Hvem bør velge finansieringsbevis til billån?

Søk billån eller finansieringsbevis til bil hos Dittbillån.no

Finansieringsbevis for billån er perfekt hvis du:

 • Ikke har funnet drømmebilen enda
 • Har funnet flere biler, men ikke har valgt enda
 • Vil kunne slå til raskt på et godt tilbud

Søk finansieringsbevis til bil – så er du klar

Selv om du ikke har funnet bilen for deg enda, er det lurt å ha finansieringen i orden. Da kan du fortsette å lete etter drømmebilen. Samtidig har du pengene klare når du finner den.

Ta deg god tid

Du kan også ta deg god tid til å velge mellom ulike biler. Besøk selger, prøvekjør bilen og vurder nøye. Vi finansierer både nye og brukte biler. Hos oss kan du lese mer om å kjøpe bil og hvorfor du bør ha kjøpekontrakt.

Du kan også ta en titt på Forbrukerrådets sjekkliste ved kjøp av bruktbil. Bruk Statens vegvesen for å få informasjon om kilometerstand, årsmodell og EU-kontroll.

Slå til raskt

Dukker det plutselig opp et knalltilbud du vil slå til på? Da er det lurt å ha et finansieringsbevis for billån klart. Da slipper du å vente på å få søknaden din godkjent, og kan raskt sikre deg drømmebilen.

Billån til ny eller brukt bil

Søk finansieringsbevis til bil i god tid

Har du allerede funnet drømmebilen? I så fall er det et billån du skal ha. Når du søker billån fra Dittbillån.no foregår alt elektronisk, slik at du får svar umiddelbart. En av våre hyggelige rådgivere kontakter deg så snart de kan med et godt tilbud.

Gebyrfritt billån

Vi tilbyr Norges billigste billån med rente fra 4,75 % og opptil fem års nedbetalingstid. Så lenge bilen ikke er eldre enn seks år og du stiller med minimum 35 % i egenkapital, kan du søke gebyrfritt billån hos oss.

Bør jeg velge finansieringsbevis eller billån?

Et finansieringsbevis passer godt for deg som planlegger å gå på flere visninger før du bestemmer deg. Det kan brukes uansett om du ser på ny eller brukt bil. Finansieringsbeviset forteller selgeren at lånet allerede er i orden, og du er klar til å slå til på et øyeblikks varsel dersom det skulle dukke opp et godt tilbud.

Blant Norges billigste – uansett biltype

Dittbillån.no hjelper deg å finansiere bildrømmen

Vi hjelper deg å oppnå bildrømmen uansett om bilen du ønsker å kjøpe er en ny bil, brukt bil eller miljøvennlig bil. Du trenger ikke et eget “grønt billån” for å kjøpe den nyeste elbilen. Hos oss får du blant landets laveste renter – uansett biltype.

Lavest rente

Vi tilbyr billån til deg med minst 35 % egenkapital. Da får du rente fra 4,75 %. Dersom du har 50 % egenkapital, får du en enda lavere rente. Renten er da fra 4,75 % .

Minst 50 % egenkapital

 • Nominell rente: 4,75 %
 • Effektiv rente: 4,65 %

Minst 35 % egenkapital

 • Nominell rente: 4,75 %
 • Effektiv rente: 4,85 %

Ny eller brukt?

Det spiller ingen rolle om bilen er ny eller brukt, så lenge den ikke er eldre enn seks år og du har 35% i egenkapital. Oppfyller du disse vilkårene får du Norges billigste billån hos oss.

Usikker på hva lånet vil koste?

Da bør du prøve vår praktiske lånekalkulator. Med denne kan du enkelt beregne billånet. Ved å justere de ulike tallene, kan du få vite:

 • Hva du må betale i måneden
 • Hvilken rente du kan forvente
 • Hvor mye du kan låne basert på din egenkapital
 • Hvor mye egenkapital du trenger basert på lånesum
 • Hvordan egenkapital påvirker rente og månedsbeløp
 • Hvordan nedbetalingstid påvirker månedsbeløp

Vi anbefaler at du prøver deg litt fram før du søker om billån. Send inn en uforpliktende søknad i dag, og sørg for at ditt finansieringsbevis er i orden.

Spørsmål og svar om finansieringsbevis og billån

Vi har samlet noen vanlige spørsmål under, men hvis det er noe annet du lurer på kan du kan du også kontakte oss direkte ved å klikke på knappen under.

Dittbillån.no tilbys av AS Financiering, et av Norges eldste finansieringsselskap som ble stiftet allerede i 1930. Som kunde hos oss, kan du være sikker på at du er i gode hender.

Kontakt oss

Hva koster billånet?

Vi tilbyr Norges billigste billån med rente fra 4,75 % og opptil fem års nedbetalingstid. Så lenge bilen ikke er eldre enn seks år og du stiller med minimum 35 % i egenkapital, kan du søke gebyrfritt billån hos oss.

Hva er forskjellen på nominell og effektiv rente?

Nominell rente er grunnrenten på et lån og styres delvis av gjeldende markedspris. Dette tallet får man før man har lagt til andre kostnader. Effektiv rente er den nominelle renten pluss alle gebyrer, avgifter og eventuelle andre kostnader som hører med til lånet.

Begge deler påvirker den totale prisen, men siden den effektive inkluderer den nominelle, så er det den effektive som er mest avgjørende.

Hvorfor er rente på billån høyere enn på boliglånet?

Et lån med pant i bolig gir banken stor sikkerhet og garanti for at pengene betales tilbake, uansett hva som skjer. Med et billån er utlånerens risiko større, men bilen er likevel en god garanti. Derfor er også renten litt høyere. Ved andre typer lån øker den jo høyere risikoen er.

Hva betyr pant?

Pant er det samme som sikkerhet i bilen. Akkurat som med sikkerhet i bolig brukes dette for å minske risiko for utlåneren. Dette er blant annet i tilfelle uforutsette hendelser skal påvirke nedbetalingen. Da kan utlåneren i verste fall selge bilen videre.

Finnes det billån uten rente?

Nei – det finnes ingen billån uten rente. Akkurat som alle andre bedrifter må også utlånere tjene penger, og det gjør de gjennom å kreve renter.

Kan jeg kjøpe brukt bil?

Ja, et billån hos oss kan brukes til ny, brukt eller elektrisk. Så lenge bilen ikke er eldre enn seks år kan du søke om Norges billigste billån hos oss.

Jeg ønsker å kjøpe brukt – hva er fordelene?

Brukt er billigere enn om du skal kjøpe ny bil, men er samtidig dyrere i drift. Turer til verkstedet kan fort bli dyrt med eldre kjøretøy med høy kilometerstand. Allikevel vil du miste mindre i verditap enn du ville gjort med noe helt nytt. Det er altså store økonomiske fordeler.

Hva med en bil som er ny?

Et helt nytt kjøretøy har nye deler, moderne løsninger og det siste innen teknologi. Du vil mest sannsynlig slippe dyre regninger hos mekanikeren. Samtidig vil du miste mye i verditap de to-tre første årene. Nytt er selvsagt dyrere enn brukt – med lån til bil kan drømmen gå i oppfyllelse.

Søk billån