Beregn billån

Usikker på hva du må betale i måneden? Hos oss er det svært enkelt å beregne billån med kalkulatoren under. Vi har blant de laveste rentene i landet.

Velg "kaskofritt" hvis du har tenkt å forsikre med ansvarsforsikring eller delkasko.

kr/mnd
Nominell rente
Effektiv rente
Søk lån
Alle gebyrer er inkludert

Beregne billån med en billånskalkulator

Drømmer du om bil, og vil vite hva et billån vil koste? Vi gjør det enkelt for deg å beregne billån med billånskalkulatoren over.

Med kalkulatoren finner du:

  • Hvor mye du må betale hver måned
  • Hvor mye egenkapital du trenger
  • Hvilken rente du får
  • Hvordan nedbetalingstid påvirker månedsbeløp
  • Hvordan egenkapital påvirker rente

Du må gjerne beregne billån fra andre aktører og sammenligne dem med oss. Hos oss får du blant de laveste rentene i landet, og dermed også et av de billigste billånene. Har du lyst på ny bil? Vi hjelper deg med bildrømmen!

Slik bruker du billånskalkulatoren

Young woman near car at winter resort

Vår praktiske billånskalkulator gjør det enkelt å beregne billån basert på tre faktorer:

  • Pris
  • Egenkapital
  • Nedbetalingstid

Pris

Dette er prisen på bilen du skal kjøpe. Vi tilbyr lån fra 100 000 kr til 2 000 000 kr. Dersom du øker prisen, vil egenkapitalen også øke. Dette er fordi du må ha minst 35 % egenkapital for å søke om billån hos oss. Vi tilbyr gebyrfritt billån.*

Egenkapital

Du kan også stille inn egenkapital selv. Da kan du se hvor mye du kan låne med den summen du har. Hvis du har 50 % eller mer i egenkapital, er det bare å fylle ut dette. Da får du lavere rente – den laveste i Norge.

Nedbetalingstid

Lånet nedbetales mellom 1 og 5 år. Du velger helt selv det som passer deg best. Både pris, nedbetalingstid og rente påvirker hvor mye lånet vil koste deg i måneden. Lavest månedsbeløp får du med 50 % egenkapital og 5 år nedbetaling.

Les mer: Finansieringsbevis til bil

Ny eller brukt bil?

Powerful offroader car view on winter landscape background

Hos oss får du hjelp uansett om du kjøper ny eller brukt bil. Du kan også låne penger til elbil eller hybrid. Du får den samme gode renten uansett hva du går for.

Kjøpe ny bil

Få ting slår følelsen av en splitter ny bil. Det er mange fordeler: null slitasje, topp ytelse og moderne løsninger. Du slipper dyre turer til verkstedet, men vil til gjengjeld betale mer enn du ville gjort for en bruktbil. Den største ulempen med ny bil er det store verditapet de 2-3 første årene etter kjøpet.

Kjøpe bruktbil

Du kan gjøre gode kjøp på bruktmarkedet også. Her vil du betale mer for reparasjoner, men selve kjøpet vil ikke være like dyrt. Du vil også kunne få en god pris når du selger. Verditapet er nemlig ikke like stort med bruktbil, og du vil kunne få en pris tilsvarende det du betalte selv.

Kjøpe elbil og hybrid

Ønsker du å tenke på miljøet? Da er det mange gode muligheter for tiden, og elbil er mer populært enn noen gang. Du trenger ikke et eget grønt billån for å gjøre dette – søk om lån til elbil og hybrid via oss.

Beregn rentekostnad per måned

An attractive woman in a car holds a car key in her hand. Rent or purchase of auto – concept.

Med en kalkulator kan du beregne hva lånet kommer til å koste per måned. Dette er et praktisk verktøy hvor du kan legge inn ulike parametere for kjøpesum, nedbetalingsperiode og rentesats, og se hvordan kostnadene endrer seg. Har du mer i egenkapital får du en lavere rente, mens ønsker du fullfinansiering blir renten høyere.

Når det er snakk om renter på billån, refererer vi til nominell og effektiv rente.

Nominell rente

Nominell rente er grunnrenten på et lån. Denne er allerede forhåndsbestemt, og styres blant annet av bankens interne regler og markedsprisen.

Effektiv rente

Det er den effektive renten du skal se på for å finne ut av hva lånet vil koste per måned. Denne inkluderer både den nominelle renten, og andre utgifter og gebyrer som følger med på lånet.

Skal du kjøpe bil? Vi tilbyr lån med og uten pant i bilen. Søk billån her:

Søk billån

*Forutsetter inngåelse av avtalegiro eller eFaktura. I tillegg kommer tinglysningsgebyr kr. 1051.